COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

30/9/09

Les intimitats del Fonoll



Encara recordo com la Mª Rosa, editora gràfica de Descobrir Catalunya, em deia a la redacció de la revista amb un somriure d'orella a orella: -T'encarreguem un reportatge que segur t'agradarà! En Joan Morales, director de la revista que justament estava al costat, també es va posar a riure; la Mª Rosa va continuar: "per aquest reportatge no tindràs que dur molta roba a l'equipatge" seguit d'una sonora rialla que encomanà a la resta de la redacció. Bé, doncs es tractava de fotografiar l'ùnic poble naturista del pais, situat a la Conca de Barberà i conegut com El Fonoll. Els dies seguents i a mida que comentava l'encàrrec als meus coneguts era típic frases com: "aniràs amb les càmeres carregades i sense roba?", "portaràs el teleobjectiu penjat davant?", "sobretot posa't cremeta en el culet!!" Era curiós l'efecte "acudit" que comportava tal missió en els meus amics, suposo que imaginar-me a mí en pilotes i carregat com un burro amunt i avall no deixa de ser  graciós i catxondo; la veritat és que va ser un report bastant complicat perquè tenía que fer fotos a gent normal despullada i que quedés estéticament correcte; Descobrir és una revista eminentment visual on cada imatge és treballada amb molta cura tant per part del fotògraf com per l'editor i l'exigència de qüalitat és molt alta. Podeu imaginar-vos els maldecaps que em va comportar aquesta feina, tot i que per part de la gent del Fonoll vaig tenir tota mena de facilitats i atencions no deixava de pensar com encaixar la realitat del poble naturista amb Descobrir. Finalment va sortir el reportatge el passat mes d'agost i de manera bastant digne, fins i tot TV3 en va parlar en el seu magazine de tardes "Divendres" Mireu el vídeo (el tema surt en els 5 primers minuts):


">

2 comentaris:

  1. Hola!
    Crec que el reportatge et va sortir molt bé, i que els/les models els tenies a demanar de boca, no vas tenir cap problema en aquest sentit.
    La senyoreta Abril (del video), crec que és ella la que no enten el què de l'imatge...però per opinions colors, ja se sap!
    Doncs, només felicitar-te i dir-te que encara esperem les fotos que ens vas fer aquell dia.
    Salut!

    ResponElimina
  2. el sol :El reportatge genial i te ha quedat molt be "encaixat" dins el num de Descobrir .

    la lluna : la comentarista del video fen las brometas en sobra .
    Pena de noia ,sort que no hi tingut una mare com aquesta

    Salut , solet i nuesa .

    ResponElimina