COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

11/2/10

The big Jump

Situem-nos: Pistes de Vallnord d'Andorra, dos models amb roba de marca per una sessió de moda  d'esquí/snow. En una zona especialment habilitada es fan salts de freestyle i paro la sessió per fer imatges en seqüència d'un d'aquests salts. Em poso a un lateral i encuadro l'escena per fer una ràfaga d'imatges per poder-les montar posteriorment com un flash; el primer salt queda prou bé pero he mogut lleugerament la càmara i vull repetir-ho; és aquí on apareix el "fenomeno" d'en Robert Figueroa, un bon amic amés d'un fabulós càmara i realitzador, que em demana si pot anar darrera de l'esquiador per fer amb video el travelling del salt; jo li contesto que cap problema sempre i quan no apareixi a la zona d'encuadrament. Poso l'ull darrera del visor de la càmara i, a la zona marcada, començo la ràfaga de fotos. La meva sorpresa és quan apareix, darrera del freestyler, en Robert amb els seus Bigfoot i càmara amb mà i fa el salt amb gir invertit i aterratge vertical!!!! Primer vaig riure, dècimes després vaig correr cap a ell per veure si encara era viu i finalment,  després d'uns moments d'incertesa, ens varem partir el cul de riure pel salt més ridícul i salvatge de la història; el resultat va ser una càmara de video destrossada i una seqüència gràfica irrepetible.
Gràcies Robert per la teva involuntària genialitat!
Si no us creieu la batalleta que us acabo d'explicar "clickeu" aquí sota i jutjeu vosaltres mateixos (El muntatge és d'en Dani Limorte, el megacrack del video):





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada