COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

22/12/11

El Garraf Romàntic





Res tindria d'especial aquesta portada si no fos perquè es va realitzar amb la Mamiya 645AFD i un respaldo Leaf Aptus II 12 de 80 milions de píxels. Com que l'interior demanava un angular equivalent a un 18 mm i només disposavem d'una lent Schnneider de 55 mm f:2,8 (equivalent a un 30mm en pas universal), vaig decidir fer una seqüència de 27 imatges per muntarles posteriorment amb Photoshop. El problema va ser que cada imatge ocupava 229 Mg i l'acoplament amb Photomerge es va fer etern!!! 
Pel que fa a la il·luminació es va utilitzar un equip de dos capçals D1 Profoto de 1000W i un Acute B2 de 600 W també de Profoto que van fer que l'interior s'omplis de llum a través dels finestrals. Quan es va fer aquesta seqüència us prometo que a l'exterior ja era ben fosc. Els tres punts de llum són situats a l'exterior de la finestra de la esquerra, un altre entra pel finestral de la dreta i il·lumina parcialment el piano i la última situada al finestral del fons creant la contra amb ombres marcades de la model. Tot aquest desplagament de medis va ser gràcies a l'equip de Innovafoto que va voler que féssim la portada amb la única càmara a l'estat amb aquestes característiques. 

Si voleu veure el vídeo del Making Off realitzat per Naturpíxel Clickeu aquí:  MAKING OFF

També us adjunt-ho aquestes imatges del reportatge que s'han descartat. Per veure l'autèntic reportatge del Garraf Romàntic no us quedará més solució que comprar el proper número del Descobrir.
Pel qui vulgui o pugui venir a la presentació del número es fa avui a les 13:00 h a la Casa Museu de Can Papiol de Vilanova i la Geltrú.














1 comentari:

  1. Hola! Sóc el Josep , el mestre del Sant Cristòfor.Déu-n'hi-do! Bon resum.
    M'agradat poder-te conèixer avui.
    El meu mail és osselin@gmail.com per quan et vagi bé enviar la foto. No tinguis pressa que ja sé que ets home molt ocupat.

    ResponElimina