COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

31/1/12

Morgan Aero 9: Natural camouflage

Quan realitzes el reportatge d'un vehicle com el Morgan i a sobre és de color taronja, és difícil passar desapercebut i que el vehicle quedi integrat en l'entorn és pràcticament impossible, però vaig aconseguir-ho justament en un carrer d'una ciutat de la regió anglesa de Cotswolds. La dominant ataronjada de les faroles es va sintetitzar amb el color del Morgan i mitjançant un petit flash filtrat amb gelatina blava i disparat per radio, vaig intentar imitar el color del cel del capvespre. Aquesta imatge només té el revelat del Raw. Els reflexes i ombres sobre el vehicle el fan real i palpable, lluny de les actuals produccions milionàries que presenten uns cotxes tant perfectes que semblen més prototips digitals que no pas vehicles reals.


2 comentaris:

  1. La vaig veure fa temps, i avui l'he tornat a veure, m'encanta aquesta foto :) Gràcies per compartir tota la informació al bloc :)

    David

    ResponElimina
  2. És un plaer, David. Ara estic passant els nous posts a www.rodbag.pro . T'animo a seguir-me per aquesta nova adreça. Una abraçada i bones fotos! ;-))

    ResponElimina