COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

16/6/11

Felicitats Sant Quirc de Durro.

Aquest any ja s'ha complert 11 anys des que la UNESCO va declarar Patrimoni Mundial el conjunt Romànic de la Vall de Boí, i just avui és Sant Quirc, un nom que m'encanta i que el vaig conèixer l'any passat durant el reportatge que vaig fer a la maravellosa vall de l'Alta Ribagorça. Sant Quirc de Durro és una petita Ermita Romànica situada en un punt estratègic i que ofereix unes precioses vistes de la vall. L'Ermita amb la seva exquisita simplicitat ocupa un paratge que transmet pau i harmonia; sembla que els 8 segles que fa que domina la muntanya de Durro, hagi creat una simbiosis amb l'espai natural i que ara no es pugui entendre sense aquesta petita joia del Romànic.


Us proposo aquesta imatge per poder-vos explicar una mica com es va realitzar: A l'Ermita i els seus voltans no hi ha cap mena d'il·luminació i vaig pensar que seria bona idea pintar-la amb llum quan es fés fosc. Durant uns 20 minuts d'exposició vaig moure'm a les fosques (amb el risc que això comporta), per poder pintar amb llum la petita Ermita. Vaig utilitzar un focus de llum de Leds, un flash Nikon SB800 i una llanterna MagLite de Leds. El resultat aquí el teniu. Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada