COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

20/6/11

La màgia del Lluçanès

Reconec que fa tot just dos mesos enrera, no hauria pogut situar amb exactitud aquest marevellós territori. Realment ha estat tot un descobriment i una agradable sorpresa conèixer el Lluçanès. La revista Descobrir Catalunya em va encarregar un reportatge urgent sobre una comarca completament desconeguda per mi i vaig fer-lo tant digne com vaig poder amb només 7 dies. En realitat només van ser 6 perquè el primer vaig destinar-lo per complert a documentar-me i explorar el territori. Amb aquests sis dies vaig conéixer uns paisatges increïbles, un patrimoni històric de primer nivell i sobretot una gent formidable que van fer de la feina, un veritable plaer. No obidaré mai el Lluçanès ni la seva gent. Us recomano que hi feu una visita i us deixeu emportar per la seva màgia. 
Aquí us adjunt'ho el video de presentació del reportatge que sortirà el proper 26 de Juny a Descobrir Catalunya; no us ho perdeu!


Untitled from oscar rodbag on Vimeo.

Una abraçada per tots els Lluçanencs extraordinaris que he conegut i que m'han ajudat. Mil gràcies!!!
I mil gràcies a l'ajuda inestimable de Na Pam Pons de Malva Produccions.

6 comentaris:

  1. Mil gràcies Oscar!!!

    Amb la teva mirada, la teva passió per la fotografia i la teva simpatia!
    Ens fas sentir orgullosos de ser del Lluçanès!

    Enric Pla

    ResponElimina
  2. Des del Consorci del Lluçanès et felicitem per la feina que has fet. La teva ha estat una mirada màgica sobre el nostre territori.

    Mil gràcies,

    Bernat vilarasau
    Director del Consorci del Lluçanès

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Enric i Bernat. Fins ben aviat!

    ResponElimina
  4. La mirada d'un ARTISTA...
    La màgia d'un territori...
    Gràcies Oscar

    Joan Sales
    burricleta

    ResponElimina
  5. Óscar, el teu reportatge del Lluçanés ens ha agradat moltíssim. És nota la feina ben feta i acurada, però a més, la dedicació i l'esforç per aconseguir unes imatges increïbles que fan ganes de descobrir aquest territori. Si és el que pretenies, l'has ben encertata. Una abraçada des del Guitart de la Vall de Bianya. Et recordem !!!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats per les fotos del lluçanès, ens fas apreciar l'entorn que tenim, desprenen una tranquilitat i màgia sorprenents!
    Gràcies personalment per la foto del forn de sant boi; molta gent ens felicita i nosaltres t'ho agraïm.
    Sempre seràs benvingut al lluçanès.
    Fins aviat Òscar!!!
    Sergi Pla i família.

    ResponElimina