COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

15/12/09

El meu amic Lopes.



Un dia, ara fa molts anys, vaig anar a casa d'una bona amiga. Mentre pujavem les escales del seu pis em va dir: -Avui coneixeràs en Lopes; jo pensava: serà el seu pare, un amic, el veí simpàtic?, doncs va resultar que en Lopes era un gat negre i esquerp que el que tenia més catxondo era el nom; allà vaig dir, si algun dia tinc un bitxo li posaré el mateix nom que el gat. Van passar anys, una sèrie de TV3 que va popularitzar en Lopes i finalment em va caure a les mans un cadell preciós de Pointer anglès i no vaig poder resistir en quedar-me'l i posar-li el nom del gat. Ara en Lopes és més conegut que jo i quan el passejo, veïns que no conec de res, el criden pel seu nom amb un somriure de complicitat. Bé, doncs en Lopes, a ple estiu amb una calor brutal, s'havia acostumat a dormir al porxo de casa amb el cos a la ombra i el cap a ple sol. Un dia, després de ser advertit pels veïns suïsos, que el gos podía agafar una insolació, vaig treure al porxo un ventilador per la bèstia en plan de conya. La imatge está feta al mateix porxo amb una mica de trampa: perquè en Lopes mirés directament al ventilador era temptat amb una deliciosa galeta i les orelles es van estirar amb uns fils de pescar i celo subjectant la part interior dels ventalls;  finalment vaig disposar de fons un paper mat de color blanc. El resultat va ser catxondo com el nom, no creieu? L'original és pel.lícula negativa blanc i negre de 6x8 cm.

1 comentari:

  1. Jajajaa...!!!! En Lòpes original era blanc i negre, i encara que era una mica esquerp, era encantador... com el teu Lòpes!!!! :-)

    ResponElimina