COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

14/1/11

L'any estelar de Tintin


Fa tres anys es va celebrar el 100 aniversari del naixement d'Hergé, creador del reporter més famós de la història. El gener de 2010 es va cumplir 80 anys de la primera publicació de Tintin (au pays des Soviets), però no serà fins a finals d'aquest any quan es convertirà realment en un fenomen de masses. El perquè de tot plegat li hem de demanar al senyor Steven Spielberg,  que fa uns anys enrera se li va posar al cap portar a la gran pantalla les aventures del rosset de la cresta. En un primer moment el projecte es va paralitzar per falta de confiança de la productora Nord Americana, deien que Tintin era poc conegut als EEUU. Però amics meus, si el visionari Spielberg diu que funcionará, prepareu-vos per veure els vostres fills amb la cresta enlaire i cabell tenyit oxigenat. Jo, com que vaig començar a llegir amb les aventures de Tintin, ho vaig tenir clar i fa 3 anys vaig "produïr" un reportatge de l'última aventura de Tintin a Bruseles; que no l'heu vist? si voleu podeu veure el PDF de presentació i les curiositats de la producció, clickan aquí. 



Jo i el periodista ja estem preparats per quan s'engegui la maquinària global de "marqueting Hollywoodiense" i, per tant, ja  tenim el reportatge altre cop a la venta.
Finalment vull dir-vos que, com a lector infantil de Tintin i actualment fotògraf de professió, sempre m'ha sorprés el fet que, en cap de les seves aventures se l'hagi vist amb una Leica a les mans.


3 comentaris:

  1. Hola Òscar, he estat pasejant pel teu blog, i la veritat es què m'hi he estat una bona estona, i he disfrutat gaudint del teu treball profesional!! Havia vist alguna feina teva a la revista descobrir Catalunya, però ara he pogut veure totes les teves virtuds fotogràfiques, et felicito i si no t'importa poso un enllaç del teu blog en el meu: (http://balapertotarreu.blogspot.com), si no m'ho dius i cap problema. Salutacions , Francesc

    ResponElimina
  2. Crec que es pot aprendre mot d'aquest bloc. T'afegeixo a favorits.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Francesc i Josep! Estic encantat de que us agradi el blog i les fotos. Francesc, cap problema en enllaçar, al contrari t'agraeixo que ho hagis fet. A tots dos, benvinguts a +q mil paraules! Una abraçada!

    ResponElimina