COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

7/5/10

L'art de promocionar

Tot fotògraf sap que, tant important és fer bones fotos com saber vendre-les. Per això, cada vegada dediquem més temps a una tasca que, a priori, no estem preparats. Personalment penso que la nostre feina és la nostre millor publicitat però, com fer arribar el missatge de la qualitat del nostre producte a un possible client que no ens coneix? Doncs, com que la primera impressió és la que compte, la tarjeta de presentació és essencial; una manera molt efectiva de marcar diferències és l'edició d'una petita movie on, d'una manera molt esquemàtica, expliqui qui ets i el què fas. Aquí és on entra el "savoir-faire" dels que et muntarán la movie. En el meu cas vaig confiar totalment amb la productora E2s i el resultat va ser extraordinari; amb poc més de 2 minuts i mig van crear una imatge fresca i atractiva de la meva feina encertant per complert el ritme, la música i les imatges del video. El que m'ofereix aquest video és poder donar una imatge al client que no em coneix (el 90 % dels casos) i pel que he vist ho fa de manera molt efectiva. Amb tot això vull remarcar que crear un subproducte amb el fet de promocionar la teva feina és tan complicat que ho considero tot un art. Jutjeu vosaltres mateixos:

4 comentaris:

  1. Uauuu! Quin spot més ben parit, Òscar, i quina gran idea! M'encanten el ritme, el disseny gràfic, la música i, sobre tot, la frase final. No dubto que a partir d'ara molta més gent voldrà que els contis històries 8-)
    Petons!

    ResponElimina
  2. Òstres Òscar, sorprenent!! Molt bona carta de presentació.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Felicitats Òscar! Algun dia m'encantaria poder veure en deteniment tot el teu treball... Tens llocs i escenes increibles!

    ResponElimina