COPYRIGHT / ALL RIGHTS RESERVED

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Totes les obres fotografiques d’aquest blog web són propietat de Ò. Rodbag, Fotògraf Professional, estan protegides per la Llei de Propietat Intel.lectual (texte-R.D.Leg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació, enmagatzamatge en un sistema de recuperació o transmissió de qualsevol format pel mitjà i procediment que sigui, (mecànic, electrònic o qualsevol altre), sense previa autorització escrita de l’autor. rodbag@gmail.com

© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © Todas las obras fotográficas del presente blog web son propiedad de Ò. Rodbag, Fotógrafo Profesional estando estas protegidas por la Ley de Propiedad Intelectual (texto refundido-R.D.Leg. 1/96). Queda expresamente prohibida la reproducción, distribución y/o divulgación, almacenamiento en un sistema de recuperación o transmisión en forma alguna por medio de cualquier procedimiento, sea éste mecánico, electrónico o cualquier otro, sin previa autorización por escrito del autor.


© Òscar Rodbag (+q1000 paraules) © All photographic works of this blog site are the property of Ò. Rodbag, a professional photographer while those protected by the Copyright Act (consolidated text-RDLeg. 1 / 96). It is expressly forbidden to reproduce, distribute and / or disclosure, stored in a retrieval system or transmitted in any form by any means, whether mechanical, electronic or otherwise, without prior written permission of the author. rodbag@gmail.com

3/1/10

bcn x dscbrir





Reconec que quan em van encarregar el report central de Barcelona  vaig tenir la presió de fer una feina que molta gent criticaria, ja que és una ciutat coneguda per la inmensa majoria i qui més qui menys l'ha retratat alguna vegada. Un cop em van passar el temari i els articles ja em vaig acollonir de veritat perquè cap d'ells era facilet o agraït. Vaig documentar-me sobre algunes coses que desconeixia per complert (sòc de fora de BCN) i a poc a poc vaig adquirir la confiança que necessitava; a favor tenia que eren temes poc tocats a nivell editorial i per tant desconeguts; per les dobles pàgines vaig intentar buscar encuadraments de la ciutat originals. La il.luminació va ser bastant treballada així com les localitzacions; La portada de la revista es va fer a mida del director d'art i al final creiem que es va aconseguir l'objectiu de Descobrir de nou Barcelona.


Per veure el resultat del reportatge no deixeu de comprar el Descobrir Catalunya d'aquest mes i jutjeu vosaltes mateixos la feina feta.

3 comentaris:

  1. Cada cop més bé, cada cop millor. Per mi, aquest és sens dubte, el millor dossier central de la història de Descobrir Catalunya.
    Enhorabona! Ets un crac.
    MR

    ResponElimina
  2. Òscar ha quedat un central collonut! corroboro el comentari de la Maria Rosa, és sens dubte el millor reportatge fotogràfic que s'ha fet al Descobrir. No diguis que la portada s'ha fet a mida del director d'art ja que sense la teva qualitat i talent no hagués sortit un resultat tan espectacular!

    Gran fotògraf i millor persona. Felicitats!

    ResponElimina
  3. Impressionant!!!! Ni Messis, ni Ibras, ni Iniestas,.... Òscar megacrack mundial!!!

    ResponElimina